Yıkılabilir Çevre Ve Mech'ler: Iron Harvest'in Son Videosu İlgimizi Çekti

Mech dediniz geldim.

Mech’lerin savaş alanlarına indiği, alternatif bir 1920’ler senaryosunu anlatan gerçek zamanlı strateji oyunu Iron Harvest 2016 yılında duyurulmuştu.

Duyurusunun üstünden geçen sürede oyunla ilgili çok fazla bilgi sahibi olamasak da, Iron Harvest'in yayınlanan son teknoloji videosu yapımcı King Art’ın yıkılabilir çevre üzerine yaptığı çalışmaları ortaya koyuyor.

Aşağıda izleyebileceğiniz videonun en etkileyici tarafı yıkılabilir çevrenin oynanışa direkt olarak etki etmesi. Binaların oyunlarda parçalanması yeni bir özellik değil fakat King Art, Iron Harvest ile binaların hasar aldıkları açılara göre yerle bir olacaklarının sözünü vermekte. Yapay zeka da bu yıkımın ardından toz ve duman arasında yeni oluşan siperleri kullanıyor. Fakat bu özelliğin dışında oyun, özellikle de yapay zeka departmanı, oldukça çiğ gözüküyor. Umarım bol bol cila yer çünkü ihtiyacı var gibi.

Oyunun tekli oyuncu hikâye modunun ne zaman piyasaya sürüleceği belli olmasa da 1vs1 çoklu oyuncu modu bu yılın ilkbahar aylarında oynanabilir olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum