1900 Dolarlık Death Stranding Montu Yok Sattı

Zamanyıkım yağmurlarına dayanıklı mı :)

Death Stranding, son yılların üzerine en çok konuşulan oyunlarından birisi oldu. Geliştirme süreci boyunca türlü teorilere konu olduğu gibi, çıkışıyla birlikte “kargoculuk simülatörü” olmasıyla ilgili tartışmaların odağında yer aldı. Kojima’nın arkadaş ağı sayesinde oyunda pek çok ünlü isim yer almış, normalde oyun dünyası ile ilgili olmayan kişilerin bile gündemine girmeyi başarmıştı. Bu sefer de ‘Death Stranding montu’ kendisinden bahsettirecek gibi görünüyor :)

Aksesuar ve giyin tasarımları yapan Acronym, Hideo Kojima ve Yoji Shinkawa ile iş birliği içerisinde, daha önceki mont tasarımlarından birisini elden geçirip Sam’in kıyafetine benzetmeye çalışmış. Güncellenen J1A-GT montu, 1.900 $ gibi bir fiyatla satışa sunulmuş durumda. “Bir monta böyle yüksek bir ücret ödenir mi?” diye merak edenlerdenseniz, satışa sunulmasının hemen ardından neredeyse tükendiğini de belirtmiş olayım.

Tahmin edilebileceği üzere, bu işin ardında da Kojima’nın o geniş arkadaş ağının etkisi söz konusu; Acronym’im kurucularından Errolson Hugh ile arkadaşlar. Death Stranding’te Hugh de rol almış ve oyunda Acronym tasarımı ürünlere yer verilmişti. Bu birlikteliği gerçek hayatta da sürdürmek istemişler demek ki.

Mont ile ilgili bilgilere şu sayfadan ulaşabilirsiniz. Zamanyıkımı yağmurları gelir mi gelmez mi bilinmez, ama bunun için bir montunuz var artık :)

YORUMLAR
sSnake
20 Nisan 2020 20:24

Kojima'nın balonu daha uzun süre uçacak etrafındaki dalkavuk arkadaşları var olup egosunu şişirmeye devam ettikleri sürece.

Ghost AssassiN
20 Nisan 2020 17:46

Bu haber sayesinde dolandırıcı kardeşlerimiz(!) corona'dan koruyan mont vs. yaptık diye ortalıkta dolaşabilirler.Gerçi bu aksesuar amaçlı bir ürün ama, yine de eşeğin aklına karpuz kabuğu düşmüş olabilir [bu nasıl bir deyim la böyle :) ].

Parolamı Unuttum