1907 Fenerbahçe Espor’un LoL Dünya Şampiyonası Yolundaki Rakipleri Belli Oldu

FB'nin yolculuğu başlıyor

Bu yıl Çin’de gerçekleştirilecek ve 1907 Fenerbahçe Espor’un TBF 2017 Şampiyonu unvanıyla Türkiye'yi temsil edeceği League of Legends Dünya Şampiyonası ön eleme kuraları belirlendi. Temsilcimiz 1907 Fenerbahçe Espor, Dünya Şampiyonası ön elemeleri D grubunda LMS bölge üçüncüsü Hong Kong Attitude ve Japonya şampiyonu Rampage ile bir sonraki aşama için mücadele edecek.

Fenerbahçe’nin yer aldığı gruptaki iddialı rakibi Hong Kong Attitude, LMS ligini 6. sırada tamamlamasına rağmen finallerde favori rakiplerini elemeyi başarmış ve bölgesinden Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan üç takımdan biri olmuştu. İki yıldır bölgesinde güçlü bir hakimiyet kuran Japonya şampiyonu Rampage ise uluslararası turnuvalarda başarı elde etmekte sıkıntı yaşasa da, farklı oyun tarzıyla tehdit oluşturan bir takım olarak dikkat çekiyor.

1907 Fenerbahçe Espor, rakipleriyle yapacağı maçlar sonucunda grubu 1. tamamlarsa başka bir grubun ikincisiyle, 2. tamamlarsa başka bir grubun birincisiyle bir üst turda rastgele eşleşecek. 5 maç üzerinden oynanacak serinin galibi, Dünya Şampiyonası grup aşamasına yükselmeye hak kazanacak.

1907 Fenerbahçe Espor’un maç takvimi önümüzdeki günlerde belirlenecek. Dünya Şampiyonası ise 23 Eylül’de yapılacak ilk ön eleme maçlarıyla başlayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum