2. Dünya Savaşını Konu Alan Men of War 2, Rusya İşgali Yüzünden Ertelendi

Kaderin cilvesi

2009 tarihli 2. Dünya Savaşı temalı GZS oyunu Men of War'un devam oyunu Men of War 2, 2023 yılına ertelendi. Yayınlanan yeni fragmanın Almanya'nın Sovyetler Birliği'ni işgal etmesini konu aldığını düşünürsek, bu ertelemenin sebebinin Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesi olduğunu bilmek ilginç oluyor.

Oyunun geliştiricisi Best Way, Ukraynalı bir stüdyo ve ofisleri de Severodonetsk'te bulunuyor. 24 Şubat günü işgalin başlamasıyla birlikte tüm ekip ve aileleri taşınmak zorunda kalmış ve bu da geliştirme sürecinin aksamasına neden olmuş. Buna rağmen ekibin tekrar geliştirme sürecine girdiğini ve kapalı testler yaptığını, katılımcıların da hem klasik Men of War oynanışını hem de yeni özellikleri sevdikleri vurgulanmış.

"Belirlenen son tarihi karşılamaya çalışmanın kaliteden ödün vermeyi gerektirmemesi gerektiğine inanıyoruz ve Fulqrum Publishing bize gerçekten de harika bir oyun yapmak için gereken süreyi vermeyi kabul ettiği için de çok mutluyuz." diyor Men of War 2'nin yapımcısı Maxim Kamensky. "Bu erteleme sayesinde Men of war 2 büyüklüğündeki bir oyun için gerekli olan cilalama ve dengeleme aşamaları için yeterince zamanımız olacak."

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum