2019'da Çıkması Beklenen Minecraft Filmi, 2022 Yılına Ertelendi

Stüdyoyu Herobrine basmış

3 sene önce ortaya çıkan ve Mayıs 2019'da beyaz perdede olması beklenen Minecraft filmini hatırlıyor musunuz? Eğer filmi merakla bekleyenlerdenseniz üzgünüz zira film bir 3 sene daha ertelenmiş durumda.

Geçtiğimiz günlerde Variety'nin yaptığı habere göre filmin yönetmen koltuğundaki Rob McElhenney yerini Peter Sollett'e bırakmıştı. 2015 yılından beri projenin içerisinde olan It's Always Sunny in Philadelphia'nın yaratıcısı McElhenney, zamanlama sıkıntıları yüzünden projeden ayrılmıştı. Başrol oynaması beklenen Steve Carrell de projeden benzer sebepler yüzünden uzaklaşmış durumda.

IMDB'nin bilgilerine göre Minecraft: The First Movie olarak adlandırılacak. IMDB sayfasına buradan ulaşabileceğiniz filmin yönetmeni de Peter Sollett olarak güncellenmiş. Çıkış tarihi ise 4 Mart 2022 olarak gösteriliyor.

Oyunun resmi sitesinden yapılan açıklamada ise filmin konusu şu şekilde belirtilmiş: "genç bir kızın ve dostlarının eğlenceli macerası. Ender Dragon'ın yok etmek üzere olduğu kutumsu dünyalarını korumaya çalışacaklar."

Bakalım Minecraft filminde neler olacak? Öğrenmek için 4 Mart 2022'ye kadar beklememiz gerekiyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum