2019'un İlk Türkçe RYO'su Valhalla Online Yayınlandı!

Valhalla kapıları açıldı

League of Angels, Legacy of Discord, Era of Celestial gibi ülkemizde oldukça popüler olan oyunların yapımcısı Yoozoo Games, merakla beklenen 3D aksiyon RPG oyunu Valhalla Online'ın Kapalı Beta dönemini başarıyla tamamladıktan sonra Türkiye'de yayınlanmaya başladığını duyurdu. İsmini Valhalla efsanesinden alan oyun, Yoozoo Türkiye ofisi tarafından tamamen Türkçe olarak yerelleştirilen, yeni nesil bir web tabanlı aksiyon RYO olarak karşımıza çıkıyor.

1 aylıkön kayıt ve beta sürecini başarıyla geçiren Valhalla Online; MMORPG'lerde görülmemiş ölçüde oyun içi sınıf değiştirme olanağı, ekipman çeşitliliği ve üretimi, detaylı yetenek ve rün sistemi ile ön plana çıkıyor.

Çok sayıda oyun içi görev, zengin içerik ve PVP alanlarının dışında oyunda ayrıca özel etkinlikler de bulunacak. Her güne özel görev etkinliklerine ek olarak özen zindalara ait görevler, sıralama ve yükleme etkinlikleriyle birlikte oyunda düzinelerce de ödül dağıtılacak.

valhalla-online-2

Valhalla Online Türkçe olarak yayınlanan resmi sitesinde oyun ile ilgili tüm rehber içeriği, görselleri ve aktüel haberleri bulmak mümkün.

Aksiyon oyunlarına ilgi duyuyor ve yeni nesil RYO Valhalla Online’ı denemek istiyorsanız oyunun resmi sitesinden oyuna katılabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum