2K, Battleborn'un Fişini Tümden Çekiyor

Bir sene sonra oyun tamamen yok olacak

Gearbox Software tarafından geliştirilen ve 2K tarafından yayınlanan çevrimiçi fps oyunu Battleborn için yolun sonuna gelindi. Oyun tüm dijital satış mağazalarından kaldırılmıştı, şimdiyse 2K oyuna sunduğu tüm desteği sonlandırarak çabalarını ve kaynaklarını diğer projelere yoğunlaştıracağını açıkladı.

Buna göre oyuncular 24 Şubat 2020'den itibaren, premium para birimini (Platinum) satın alamayacak. Oyunun sunucuları 2021 yılının Ocak ayına kadar açık kalacak, yani Battleborn'u bir sene daha oynayabileceksiniz.

Battleborn'un hiçbir özelliği bu süre içerisinde devre dışı kalmayacak. Ama takvimler 2021'in Ocak ayını gösterdiğinde tüm Battleborn sunucuları çevrimdışı bırakılacak.

Bu tarihten sonra da oyunu herhangi bir şekilde (tek kişilik oyun, yerel bağlantı vs) oynamak mümkün olmayacak ve Battleborn ölmüş olacak. Bu özellikle de oyuna onca emek veren ekip için kötü bir şey, çünkü üzerinde o kadar çalıştıkları oyun tamamen yok olacak. Keşke 2K bir noktada fikir değiştirse de yerel sunuculara izin verse veya çevrimdışı mod eklese.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum