2K, Yeni Oyununu Çok Yakında Duyuracak

Sıra tabanlı Marvel oyunu mu?

Take-Two'nun 2022 birinci çeyrek yatırımcı toplantısında yapılan açıklamalardan biri de 2K'nın "heyecan verici yeni projesinin" çok yakında duyurulacağıydı. Bu yeni oyunu bu ay içerisinde öğrenecekmişiz ve çıkış tarihi de yine bu mali yıl olarak belirlenmiş. Yani bu yeni oyun 31 Mart 2022'den önce çıkmış olacak.

Bu ay içerisinde dediklerine göre oyunu Gamescom 2021'de duyurmaları kuvvetle muhtemel diyebiliriz. Bu yıl Gamescom yine tamamen dijital olarak 25 Ağustos'taki Geoff Keighley'in Açılış Gecesi gösterisiyle başlayacak ve 26 - 27 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek.

E3 öncesinde 2K'nın gelecek oyunlarına dair bir sızıntı olmuştu ve bunlardan ilki olan Tiny Tina's Wonderlands tam da beklenildiği gibi duyurulmuştu. Diğer sızıntı ise Firaxis'in içinde Marvel karakterleri bulunan sıra tabanlı strateji oyunuydu. Iron Man, Wolverine vs gibi Marvel karakterleriyle dolu XCOM türünde bir oyun olacak yani. Büyük ihtimalle 2K'nın "heyecan verici yeni projesi" de bu.

Elbette söz konusu oyun tamamen yeni bir isim de olabilir, ama Firaxis'in bu kadar zamandır üzerinde çalıştığı oyununu duyma ihtimalimiz daha yüksek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum