3 Dakikalık Bu Videoyla Phantom Doctrine'i Anlayacaksınız

Casus kimin casusu?

14 Ağustos'ta PC ve konsollar için çıkacak olan Phantom Doctrine kendisini soğuk savaş döneminde geçen, casusluk dolu, taktiksel bir oyun olarak tanımlıyor. Yani aslında XCOM'un soğuk savaş versiyonu diyebiliriz, ortada yine sürükleyici ve gerilimli bir hikaye ve sıra tabanlı savaşlar var. Ama Plantom Doctrine'in bu kadar merak ediliyor olmasının sebebi basit bir XCOM taklidi olmaması, oyun gerçekten de ilgi çekici yeni mekanikler getirecek gibi görünüyor.

Oyunda askerleri değil bir grup ajanı yönetiyor olacağız. Aklınıza Syndicate gelmiş olabilir, ben de bu oyunla ilgili ne zaman yeni bir şey görsem Syndicate'i hatırlıyorum zaten. Phantom Doctrine'de casuslarınız ele geçirilebilecek, beyinleri yıkanabilecek ve siz belki de yönetiminizdeki casusun karşı tarafın adamı olduğunu anlamayacaksınız bile. Tabii aynısını siz de diğer tarafın casuslarına yapabileceksiniz. İşin içinde bolca komplo, bolca gerilim, bolca bilinmezlik olacak.

> 2K Games, Daha Fazla Oyun Yapmak İçin Kesenin Ağzını Açıyor

İşte CreativeForge oyunun bu yönlerini anlatmak için 3 dakikalık bir oynanış videosu hazırlamış. Eğer sıra tabanlı taktik oyunları seviyorsanız özellikle bu videoyu seyrettikten sonra iştahınızın ciddi biçimde kabaracağını garanti ediyorum.

Oyunu, Türk Telekom faturanıza 12 ay taksit ile, Playstore'dan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum