3D Realms, Ion Maiden İle Geri Dönüyor!

Only the good die young

Aranızda 3D Realms'i ve Build motorunu hatırlayanlar var mı? 90'ların ünlü geliştirici ve yayıncı firması 3D Realms ve onun bir bakışta diğerlerinden ayırt edilen Build motoru bizi Duke Nukem 3D, Blood, Shadow Warrior gibi klasiklerle buluşturmuştu. İşte o firma ve o motor 2018 yılında karşımıza yepyeni bir oyunla çıkıyor: Ion Maiden!

Hayır hayır, Iron Maiden değil, Ion Maiden.

3D Realms'in Build motoruyla geliştirdiği oyunların konuları her zaman ilgi çekici ve abartılı olmuştur, Ion Maiden de farklı değil. Oyundaki baş kahramanımız Shelly 'Bombshell' Harrison, Neo DC ismindeki fütüristik şehri tarikat lideri Dr Jadus Heskel'in yönetimindeki sibernetik ordunun elinden kurtarmaya çalışacak. Aşağıdaki duyuru fragmanında muhtemelen siz de tanıdık lezzetler ve nostaljik esintiler bulacaksınız:

Ion Maiden'ın yılın üçüncü çeyreğinde çıkması planlanıyor ama oyun şimdiden Erken Erişim'e girdi bile. Hatta 7 Mart'a kadar %10 indirimden faydalanabilir ve oyunu Steam sayfasından 28,80 liraya satın alabilirsiniz.

Ion Maiden, 1997 yılındaki Shadow Warrior'dan beri Build motoru kullanan ilk resmi 3D Realms oyunu olacak. 3D Realms'in şimdiki başkan yardımcısı Frederik Schreiber "Yıllardır Build motoruyla geliştirilen klasikleri geri getirmeyi planlıyorduk, işe de 3D Realms'e ün kazandıran oyunların izinden giden bir oyunla başlıyoruz" dediğine göre 3D Realms klasiklerini de yakın zamanda yeniden görme ihtimalimiz var demektir, ne dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum