4 Gün Boyunca Far Cry 6’yı Ücretsiz Olarak Oynayabilirsiniz

Halen oynamadıysanız, mutlaka bir göz atın derim

Ubisoft’un dönem dönem yaptığı ücretsiz haftasonu etkinliklerinde sıra Far Cry 6’ya gelmiş durumda, 4-7 Ağustos tarihlerinde ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.

Evet, Far Cry serisinin bir kısırdöngüye girdiği yönünde eleştiriler getirilebilir, serinin yenilenme ihtiyacından dem vurulabilir, aynı oyunun tekrar tekrar karşımıza çıktığı söylenip şikâyet edilebilir. Ama kendi adıma keyif alarak oynadığım oyunlardan birisi olduğunu söyleyebilirim. Arka planda güzelim latin ezgileriyle Latin Amerika’yı teneffüs etmek şahsen bana keyif veriyor.

> Far Cry 6 – İnceleme

Oğuz da zaten gayet güzel bir şekilde anlatmıştı Far Cry 6’nın nasıl bir oyun olduğunu. Bugüne kadar halen oynamamışsanız, bence önümüzdeki 4 gün çok güzel bir fırsat sunuyor, bu fırsatı değerlendirin derim.

Daha önceki örneklerde olduğu gibi bu sefer de oyunu ücretsiz olarak oynadığınız dönemdeki ilerlemeyi, satın almanız halinde oyuna aktarabileceksiniz. Yine geçtiğimiz dönemlerdeki gibi, bu ücretsiz hafta sonu etkinliği kapsamında da indirim yapılıyor, eğer beğenirseniz, satın almak için de güzel bir fırsatınız olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum