Advertisement

505 Games, İki Yeni Oyun Birden Duyurdu

Miasma Chronicles ve Among the Trolls

505 Games dün akşam ilk dijital etkinliğini gerçekleştirdi ve 2022/2023 sezonunda yayınlayacağı oyunları gösterdi. Bunlar arasında Miasma Chronicles ve Among the Trolls gibi yeni oyunlar da vardı, Stray Blade gibi daha önceden duyurulanlar da.

Miasma Chronicles, Mutant Year Zero: Road to Eden'in geliştiricisi The Bearded Ladies Consulting'in yeni oyunu ve yine bir taktik macera. Oyunda gerçek zamanlı keşif kısımlarına, taktiksel sıra tabanlı savaşlar eşlik edecek. Bu bakımdan MYZ'e benzer bir yapısı olacak gibi görünüyor. Oyunun ana karakteri de Cal Kestis'e benzerliğiyle dikkat çekiyor açıkçası.

Mutant Year Zero benim çok beğendiğim bir oyundu, bunu da hemen takip listeme ekledim. Oyunun planlanan çıkış tarihi 2023.

Among the Trolls ise birinci şahıs perspektifinden oynanan, hayatta kalmaya dayanan bir aksiyon amcera oyunu. Ortadan kaybolan büyükbaba ve büyükannemizi bulmak için maceraya atılıyor ve vahşi yaşam içinde hayatta kalmayı öğreniyoruz.

Oyunda Alex veya Anna olarak oynayacağız, Amerika'dan Finlandiya'ya yaptığımız bu yolculukta Fin mitolojisinden doğaüstü yaratıklar da bizi bekliyor olacak. Aslında bu oyunun tanıtımı da geliştiricisi tarafından uzun zaman önce yapılmış ama pek de dikkat çekmemişti. Yayıncılığını 505 Games'in almasıyla oyunu da yakından görmüş olduk.

 

YORUMLAR
allalla
18 Mayıs 2022 15:42

Miasma Chronicles güzel olacak diye ummak istiyorum. Zira Mutant Year Zero eğlenceliydi.

Parolamı Unuttum