90'lar Klasiği Little Big Adventure'ın Remake'ine Çok Az Kaldı

Kasım ayına şunun şurasında ne var

Adeline Software'in 1994 tarihli kült aksiyon-macera oyunu Little Big Adventure, Little Big Adventure: Twinsen's Quest adıyla remake versiyonuna kavuşacak bildiğiniz gibi. Bir süredir bu konuda yeni bir haber duyamamıştık ama oyununun yayıncısı Microids bir anda yeni bir fragman, Steam demosu ve çıkış tarihiyle karşımıza çıkıverdi.

Microids'ten gelen açıklamaya göre Little Big Adventure: Twinsen's Quest 14 Kasım'da PC, PlayStation, Xbox ve Switch için çıkacak.

Little Big Adventure kurgu Twinsun gezegeninde geçiyor, bu gezegen iki güneş arasında asılı kalmış bir yörüngede, yani tam ekvator çizgisinden iki polar bölgeye ayrılmış. Twinsun'daki tüm halklar (bu dünyada dört farklı tür bulunuyor) Dr FunFrock adında zalim bir kötü tarafından güney yarımküreye sürülmüş. Biz oyunda Twinsen adında genç bir Quetch'i yönetiyoruz. Dünyanın sonuna dair kehanetimsi rüyalar gördüğümüz için Citadel Island'daki kalemsi bir akıl hastanesine kapatılmışız. Bu hapishaneden kaçıyor ve platform sekansları, bulmacalar ve keşifle dolu bir maceraya atılıyoruz.

Twinsen's Quest'in geliştiricisi, Little Big Adventure'ın yaratıcılarından Didier Chanfray'in kurucusu olduğu 2.21 stüdyosu. Şimdiye kadar Little Big Adventure 1 ve 2'nin remaster versiyonlarını çıkardılar, şimdi de sırada remake var.

İsterseniz remake'in ilk bölümünü oynayabileceğiniz sınırlı süreli demoyu Steam'den indirebilirsiniz. Demo 2 Ekim tarihine kadar oynanabilecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum