A Plague Tale: Requiem’ın Oyun Süresi İlk Oyunun Yaklaşık 1,5 Katı Olacak

15 ila 18 saatlik bir oyun bizleri bekliyor

A Plague Tale: Requiem, önümüzdeki ayın öne çıkan oyunlarından birisi olmaya aday; kendisini merakla bekliyoruz. Bu süre zarfında oyuna dair yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Bu sefer paylaşılan bilgiyse oyunun ne kadar sürede bitirilebileceğiyle ilgili.

Oyunun bölüm baştasarımcısı Kevin Pinson, PLAY Magazine ile gerçekleştirdiği röportajda, Requiem’ın ortalama oyun süresinin 15-18 saat olacağını söylüyor. Innocence’ın 10-12 saat sürdüğü göz önünde bulundurulacak olursa, ilk oyunun yaklaşık 1,5 katı kadar bir oyun süresinden bahsediliyor demektir.

Pinson; oyunda zoraki konulan hiçbir bölüm, görev olmadığını, süreyi uzatmak gibi bir çaba içine girmediklerini belirtiyor. Pinson, oyunun dağıtımcısı olan Focus Entertainment'ın, kendilerini, anlatmak istedikleri hikâyeyi anlatmalarına yetecek, ekip olarak uygun gördükleri uzunlukta bir oyun yapmaya teşvik ettiklerini söylüyor. Yani, gereksiz yere oyunu uzun tutmaları için bir baskı görmemişler; bilakis, kendilerine bu konuda özgürlük tanınmış. Sonuç olarak da ortaya 2-3 oturuşta bitirilebilecek bir oyun çıkmış, bence iyi de olmuş. Lüzumsuz detaylara boğmak yerine hikayeye odaklanan bir oyun olmasını tercih ederim kendi adıma.

A Plague Tale: Requiem, 18 Ekim’de geliyor. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum