A Quiet Place: The Road Ahead’den Yeni Bir Fragman Daha Geldi

Oyunun kahramanı ve hikâyesine dair bazı detaylar paylaşılıyor

A Quiet Place: The Road Ahead’in çıkışına 2 hafta kadar bir süre var. Meraklı bekleyiş sürerken Saber Interactive ve Stormind Games, yeni fragmanlar paylaşmaya devam ediyor:

Bu seferki fragmanda, oyunun hikâyesi ve kahramanı ile ilgili bazı detaylar paylaşılıyor. Oyunda her ne kadar felaketten 100 gün sonrasını tecrübe edeceksek de ilk gün neler olduğunu da görebileceğimiz belirtiliyor.

Oyundaki baş karakterimiz Alex Taylor, genç bir üniversite öğrencisi. Bir yandan mühendislik yetenekleri olan bir yandan da müzik kolejine giden bu hanım kızımızın bir de erkek arkadaşı var, Martin. Bu ikilimiz de ilişkilerinde iniş çıkışlar yaşıyorlar fakat birbirlerine de derin bir aşkla bağlılar. Alex’in annesi felaket gününden önce vefat etmiş. O günden itibaren Alex, babası Kenneth ile çok daha yakın bir bağ kurmuş. Martin’in ebeveynleri Robert ve Laura da Alex’in yakın olduğu diğer karakterler olarak karşımıza çıkıyor.

Daha önce de paylaşılmıştı, Alex astım hastası. Bu da içinde bulunduğu kıyamet tablosunda onu zorlayacak bir başka unsur. Öte yandan bir de hikâyenin hemen başlarında Alex’in hamile olduğunu öğreniyoruz. Dolayısıyla hayatta kalma çabası daha da zorlu hale geliyor.

Geliştirici ekip; geri dönüşler, notlar ve sessizce devam ettirilen etkileşimlerle filmlerdekine benzer, ilgi çekici bir hikâye anlatmayı hedeflemiş. Bunda ne kadar başarılı olduklarını 17 Ekim’den itibaren hep beraber göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum