A Total War Saga: Troy'un Amazons DLC'sine Ücretsiz Sahip Olmak İçin Ne Yapmalı?

Hazır Troy'u kapmışken bunu da alıverelim

Epic Games Store, dün yayınlanan A Total War Saga: Troy'u 24 saat boyunca ücretsiz olarak sunmaya başlamıştı. Bu kampanya bugün saat 16:00'da sona erecek, yani hala daha az bir vaktiniz var unuttuysanız.

Oyun çıktıktan sonra ilk 1 saat içinde 1 milyonun üzerinde indirilmeye ulaştı ki bu da oldukça ciddi bir sayı. Creative Assembly muhtemelen kampanya sona erdikten sonra da toplam indirme sayısını açıklayacaktır, bunun çok üstünde indirilmeye ulaşmış olması kuvvetle muhtemel.

Ancak Epic Games sayesinde sahip olacağınız tek şey A Total War Saga: Troy değil. Yine sınırlı süreliğine geçerli bir teklif daha var bu sayede de oyunun Eylül ayında çıkacak olan Amazons DLC'sine ücretsiz sahip olabiliyorsunuz.

Buna göre Total War Access sayfasında bir hesap açmanız gerekiyor (halihazırda hesabınız yoksa), sonra da profil sayfanıza girerek Epic Games hesabınızı bu hesaba bağlıyorsunuz. Hepsi bu kadar. Bu işlemi tamamladıktan sonra Eylül ayında yeni DLC de ücretsiz olarak sizin olacak.

Bu işlemi halletmek için şu sayfaya giderek sayfanın aşağısındaki DON'T MISS OUT kısmından Register düğmesine basın. Zaten sayfa sizi diğer işlemler için yönlendiriyor.

YORUMLAR
allalla
14 Ağustos 2020 15:23

Bu bilgi çok iyi oldu.

Teşekkürler.

Parolamı Unuttum