AC Valhalla PC Oyuncuları, Store Ürünlerini Ücretsiz Almayı Keşfetti

Paranız cebinizde kalsın

Assassin's Creed Valhalla da çoğu Ubisoft oyununda olduğu gibi çeşitli kozmetik ürünlere sahip ve bunları isterseniz gerçek para karşılığında, ister bolca grind yaparak elde edebiliyorsunuz. Ancak PC oyuncuları bu ürünleri, hatta henüz yayınlanmamış olanları bile ücretsiz olarak almanın yolunu buldu.

Nexus Mods'ta paylaşılan Cheat Engine tablosu sayesinde Berserker, Valkyrie, Draugr ve Huldufolk paketlerini PC'de açabiliyorsunuz. Bu paketleri normalde açmak yaklaşık 2000 Helix kredi tutuyor (bu da gerçek parayla 150 lira civarında).

Cheat Engine zararlı bir program değil, yaptığı şey hafızayı tarayıp oyunla ilgili verileri modifiye etmek. Bir çok oyun için farklı farklı tablolar paylaşılıyor, bazı oyunlarda sınırsız can elde ederken, bazılarında paranızı arttırabiliyorsunuz mesela.

Ancak paylaşılan bu tablonun dışında da Cheat Engine kodları mevcut ve bazı oyuncular bu sayede Fire Wolf, Ezio's Brotherhood Outfit gibi eşyaları da açmışlar:

Tek kişilik oyunlarda mağaza ürünlerine bu şekilde müdahale etmenin bir zararı olduğunu söyleyemeyiz, sonuçta her şey kozmetik.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum