AC Valhalla'da Erkek ve Kadın Eivor Arasında Nasıl Geçiş Yapılacak?

Cevabı DNA'da saklı

AccessTheAnimus Twitter hesabından paylaşılan kısa klip, Assassin's Creed Valhalla'nın ana kahramanı Eivor'un erkek ve kadın versiyonları arasında nasıl geçiş yapacağımızı gösteriyor.

Buna göre oyunda bir "DNA Stream Selection" seçeneği bulunacak ve bu özelliği kullandığımızda karşımıza çıkan seçenekler sayesinde istediğimiz zaman anında diğer cinsiyete geçebileceğiz.

Valhalla'nın hikayesinden sorumlu Darby McDevitt, daha önce yaptığı açıklamada her iki seçeneğin de Valhalla hikayesi için kanon sayılacağını söylemişti ama bunun nasıl olacağını bilmiyorduk. Sonuçta Odyssey'deki Alexios ve Kassandra gibi değil Eivor, tek bir kahraman ve bu kahramanın iki farklı cinsiyet hali var.

Bu sistemin güzelliği istediğiniz Eivor'u istediğiniz an deneyebilecek ve ona göre karar verebilecek olmanız; yani baştan seçim yapmak ve o seçimle devam etmek zorunda değilsiniz.

Bu sistemin akıllara getirdiği bir diğer soru ise ileride farklı DNA'lar sayesinde görünümümüzü değiştirip değiştiremeyeceğimiz. Sonuçta Animus'un yetenekleri geliştiyse böyle bir imkan da karşımıza çıkabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum