Activision, 2023 Model Call of Duty'nin ''Premium'' Bir Oyun Olacağını Açıkladı

Harita paketi iddiaları çöpe gitmiş oldu

Modern Warfare 2, Call of Duty tarihinin en güzel günlerini yaşarken gözler bir yandan da bir sonraki Call of Duty oyununa çevrilmiş durumda. Hatırlarsanız daha önceki iddialara göre 2023 yılında bir Call of Duty oyunu görmeyecek, bunun yerine eski haritaları içeren devasa bir paket alacaktık. Fakat Activision'ın yeni açıklamaları bu iddiaları yalanlıyor.

Geliştiricinin üçüncü çeyrek mali verilerini açıkladığı toplantıda önemli bilgilere ulaşıldı. Oyunun satış rakamlarından memnun olduğunu ifade eden geliştirici, 2023 yılında da yeni bir Call of Duty oyunu çıkartacağını ifade etti. Oyun diyoruz zira geliştirici bu projeyi "full premium release" olarak tanımlıyor.

Daha da ilginç olan şey ise, sektörün önde gelen isimlerinden Jason Schreier'ın ısrarla 2023 yılında yeni bir Call of Duty oyunu olmayacağını söylemesi. Schreier'ın haberine göre Activision, aslında yukarıda bahsettiğimiz detaylı genişleme paketini premium olarak nitelendiriyor. Meslektaşımızın iddialarına göre serinin asıl oyunu ise 2024 yılında karşımıza çıkacak.

Eğer Schreier'ın iddiaları doğruysa, Call of Duty serisi neredeyse 20 yılın ardından ilk kez bir sene atlamış olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum