Activision Blizzard Artık Microsoft'un

Güzel bir fragman hazırlamışlar

Microsoft, sonunda muradına erdi. CMA onayı da geldikten sonra Activision Blizzard anlaşmasının tamamlanmasının önünde herhangi bir engel kalmadı. Dolayısıyla satın alım süreci tamamlandı diyebiliriz. Microsoft da bu durumu güzel bir fragmanla ilan etti:

Fragmanda, bir yandan Activision Blizzard King oyunlarına bir yandan da halihazırda Microsoft bünyesinde yer alan stüdyoların oyunlarına yer verilmiş. İzlediğinizde ne kadar önemli markaların bir çatı altında toplandığını bir kez daha görmüş oluyorsunuz.

Fragmanın teması bir ekip, bir aile olmak. Xbox ailesinin ne kadar büyüdüğünü güzel bir şekilde gösteren bir fragman olmuş. Fragmanın sonunda, oyun severlerin de bu ailenin bir parçası olduğunun altı çizilmiş.

Bu arada anlaşmanın tamamlanmasının ardından, Bobby Kotick'ten de bir açıklama geldi. Yıl sonuna kadar Activision Blizzard CEO'su olarak görevine devam edeceğini söyleyen Kotick, 1 Ocak 2024 itibariyle 33 yıldır çalışmakta olduğu şirketten ayrılacağını açıkladı.

Activision Blizzard ile genişleyen Xbox ailesi, bundan sonra biz oyun severlerin karşısına nasıl yapımlarla çıkacak bakalım.

 

YORUMLAR
Atlas Estrella
13 Ekim 2023 21:02

Sekiro'yu da araya sıkıştırmışlar...

O değil de, onay gelir gelmez fragman hazırlamak nedir ya? Yoksa fragman hazırda bekliyor muydu?

Parolamı Unuttum