Adam Driver, Sony'nin Yeni Bilim Kurgu Filminde Başrol Oynayacak

Star Wars lanetini kıran nadir isimlerden

Star Wars filmlerinin kadrosunda yer ala oyuncular için bir "lanet" olduğu uzun yıllardır söylenir. Tabii ki Harrison Ford, Samuel L. Jackson, Liam Neeson gibi Star Wars filmlerinin ardından da kariyerlerine oldukça başarılı bir şekilde devam eden oyuncuları gördük. Adam Driver da bu lanetten yırtmayı başaran şanslı oyunculardan birisi gibi gözüküyor. Disney üçlemesinde Ben Solo/Kylo Ren'i canlandıran Driver, dünya çapında büyük bir başarı öyküsü yazan Marriage Story'nin de başrolünde yer alıyordu. Yeni Star Wars filmleri pek beğenilmemiş olsa bile Driver'ı Sony'nin yeni bilim kurgu filmi 65'in başrolünde izleyeceğiz. 

A Quiet Place filminin yazarları Scott Beck ve Bryan Woods yeni bilim kurgu-gerilim filmini de yazıp, yönetecekler. 65 filmiyle ilgili güzel haberlerden birisi de Sam Raimi'nin yapımcı olarak filmin kadrosunda yer alıyor olması. Gerilim öğelerinin de ağır basacağı bir bilim kurgu filmi için Raimi'nin vizyon epey değerli gözüküyor. Zaten yazar ikili Beck ve Woods da, "Sam Raimi sadece kahramanlarımızdan birisi değil aynı zamanda gişe ve bağımsız filmlerdeki başarısıyla birlikte bizim ustamız. Bize yol gösterecek daha mükemmel bir mentor düşünemiyoruz." diyerek Raimi'nin ekipte yer almasından dolayı duydukları heyecanı dile getirdiler. 

Şu an Ridley Scott'ın yönetmenliğini yaptığı The Last Duel filminin çekimlerine odaklanmış olan Adam Driver'ı uzun bir süre yoğun bir takvim bekliyor. Sony'nin yeni 65 filmi için ise henüz resmi bir vizyon ya da çekim tarihi açıklanmadı. Filmin detaylarını merakla bekliyoruz. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum