ADATA'dan Oyunculara Sürpriz

Çeşitli ödüller sizi bekliyor!

ADATA'nın Facebook sayfası üzerinden yapacağı çekiliş ile birlikte PS4, SPECTRIX D40 RAM, XPG oyuncu donanımları, SSD ve daha fazla hediye sizi bekliyor. Ödülleri kazanmak için yapmak gereken tek şey ADATA’nın Facebook sayfasındaki ilgili gönderideki bağlantıya tıklayıp üç soruya yanıt vermek.

15 Temmuz’a kadar sürecek çekilişte hem ADATA’dan hem de firmanın oyunculara özel donanımlarıyla dikkat çeken markası XPG’den pek çok hediye katılımcıların olacak. Bir başka dikkat çekici hediye ise GAMMIX S11 M2. 2280 NVMe 1.3 SSD. PCIe Gen3x4 arayüzü kullanan bu SSD saniyede 3200MB’a kadar okuma, 1700MB’a kadar yazma hızı sunuyor. XPG markalı pek çok çevre birimi de çekilişle sahiplerini bulacak. EMIX H30 kulaklık ve SOLOX F30 amplifikatör seti, INFAREX K20 mekanik oyuncu klavyesi, INFAREX M10 gaming mouse gibi onlarca ürün ADATA’nın Facebook sayfasındaki çekilişte sahiplerini bekliyor.

Bağlantıya tıklayan katılımcılar açılan sayfada 2018 FIFA Dünya Kupası’nda destekledikleri takımı seçtikten sonra 3 kısa soruya yanıt vererek çekilişe katılma hakkı kazanacaklar. Çekilişle ilgili tüm detayları ve katılım kurallarını bit.ly/adatacekilis adresinden öğrenebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum