Age Of Empires 2: Definitive Edition'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Türkçe dil desteği de geliyor

Hatırlarsanız Microsoft dün Age of Empires serisi hakkında önemli açıklamalar yapacağını belirtmişti. Bu açıklamalardan ilki merakla beklenen Age of Empires 2: Definitive Edition'ın çıkış tarihi oldu. AoE 2: Definitive Edition; 14 Kasım'da Microsoft Store, Xbox Game Pass ve Steam üzerinde çıkış yapacak. Bir diğer önemli açıklama ise yaklaşık bir senedir sadece Microsoft Store üzerinden alınabilen AoE: Definitive Edition'ın Steam'e geçiş yapması oldu.

AoE: Definitive Edition, "çapraz sunucu" desteği de sunacak. Yani oyun Steam ve Microsoft Store üzerinden eşzamanlı olarak oynanabilecek. Eğer oyunu Microsoft Store'dan aldıysanız yapmanız gereken tek şey yeni sunucuyu indirerek Steam'deki dostlarınıza katılmak olacak. Kaydettiğiniz oyunlar, hikayedeki ilerlemeleriniz ve başarımlarınız yeni sunucuya taşınacak.

AoE: Definitive Edition 56.25 TL'ye Steam üzerinden satın alınabiliyor. AoE 2: Definitive Edition ise aynı fiyata ön siparişe açılmış durumda. Bununla birlikte şuradaki linke tıklayarak oyunun beta aşamasına katılma şansına da erişebilirsiniz. Steam'in iki oyunu içeren paketi ise 84.38 TL'lik fiyat etiketine sahip. Oyunun Türkçe dil desteğine sahip olarak geleceğini de hatırlatalım.

 

 

YORUMLAR
yusufulas
20 Ağustos 2019 14:21

AoE: Definitive Edition Gamepass for PC  (Beta)'ya eklendi. Şimdi iniyor. :) Bir de 15 Ağustos'ta Xbox özel mesaj atmış 15 Eylül'den sonra Gamepass for Pc (Beta) için 15 TL alacaklarmış aylık. Microsoft oldukça iyi gidiyor bu servis olayında. :)

Parolamı Unuttum