Ahsoka Tano, Kenobi Dizisinde De Gözükebilir

Ahsoka'dan dizi sektörüne hızlı başlangıç

Star Wars hayranları geçtiğimiz günlerde final yapan Clone Wars animasyon dizisinin ardından buruk bir mutluluk yaşadı. Önümüzde yaklaşık beş ay sonra başlayacak olan The Mandalorian'ın ikinci sezonunun olması ise sevindirici. Clone Wars ile tanıdığımız ve büyük ilgi toplayan Ahsoka'yı çok büyük ihtimalle Mandalorian'ın yeni sezonunda göreceğiz, ancak asıl büyük haber karakterin kanlı canlı şekilde Obi-Wan Kenobi dizisinde de gözükebilecek olması.

The Illuminerdi'nin haberine göre Disney+, Mandalorian dizisinde görünecek olan Ahsoka'yı uzun vadede de kullanmak istiyor. Özellikle Clone Wars dizisinde Obi-Wan ile olan ilişkisini de düşünecek olursak karakteri Kenobi dizisinde görmemiz pek sürpriz olmaz, hatta epey de güzel olur. Episode 3 ile 4 arasında Tatooine'de izole bir hayat yaşayan Obi-Wan'ı ya da o zamanki adıyla Ben Kenobi'yi izleyeceğimiz dizide Darth Maul'ün de kilit rol oynaması bekleniyor.

Şimdi son Clone Wars sezonunun ardından Maul ile Ahsoka'nın karşı karşıya gelmiş olması bu haberin heyecanını hayranlar için katlamış durumda. Ancak henüz resmi bir yayın tarihine sahip olmayan Kenobi dizisi işleri biraz muallakta bırakıyor. Ne dersiniz iki diziyle birlikte yeni hayatına başlayan Ahsoka'ya ileride Disney+ üzerinden solo bir dizi de gelir mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum