Alan Wake'in Remastered Versiyonu İnternette Kendini Gösterdi

Geliyor mu?

İnanın konu Alan Wake olduğunda bizler de sizler kadar karışık düşünceler içerisindeyiz değerli Oyungezerler. Uzun süredir ikinci oyunu hakkında iddialar duyduğumuz oyun, bundan henüz birkaç ay önce remaster versiyonu iddiaları ile bir kez daha karşımıza çıkmıştı. Bu kez bu iddiaları perçinleyecek yeni sızıntılar ortaya çıktı.

Tayvanlı bir satış sitesi olan Rakuten, Remedy Entertainment başlığı altında Alan Wake Remastered oyununu listeledi. Bu listelemeye göre oyun PlayStation 4, PlayStation 5 ve Xbox üzerinde satışa sunulacak. Hatta aynı listelemede oyunun 5 Ekim'de çıkış yapacağı öne sürülmüş.

Sadece "Xbox" terimine bakılırsa remastered versiyonu Xbox üzerinde alacak oyuncular hem Xbox One hem de Xbox Series versiyonlarına kavuşacak. PS kullanıcıları ise oyunu kendi konsollarına ait versiyonları ile almak zorunda. Hatta bu ayrım PS5 versiyonunun kendisine has değişimler ile gelebileceğine işaret ediyor.

Eğer iddialar doğru çıkarsa birkaç hafta içerisinde Alan Wake Remastered hakkındaki ilk açıklamaları alabileceğiz. Hatta sektörün önde gelen isimlerinden Daniel Ahmad, tanıtımın bu hafta içerisinde gerçekleştirilebileceğini iddia etti.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum