Alien: Covenant'ın Öncesini Anlatan The Crossing Videosu Yayınlandı!

Video kısa ama çok sağlam olmuş

12 Mayıs'a şunun şurasında ne kaldı ki? İki haftadan az bir süre sonra rüyalarımıza Xenomorph'lar ve bence daha da korkunç bir tipi olan Neomorphlar girecek; gecelerimiz şenlenecek. İşte Alien: Covenant için gün sayan bendeniz The Crossing videosunu pek bir iştahla seyrettim efendim.

The Crossing, Alien: Covenant'ın öncesinde meydana gelen olayları anlatan resmi bir mini film ve 3 dakikadan kısa sürse de Prometheus'tan sonra meydana gelen olaylar hakkında bizi fikir sahibi yapmayı amaçlıyor.

Videonun başı zaten bize çok kısaca Prometheus'u özetliyor. Prometheus ismindeki keşif heyeti 2093 yılında yaratıcılarımızı aramak için bir göreve çıkıyor, ancak bu sırada keşfedilen ölümcül bir uzaylı patojeni yüzünden görev felaketle sonuçlanıyordu. Ama bu bizi durdurur mu? Tabi ki durdurmaz. Videoda Dr. Elizabeth Shaw ve David'i görüyoruz ve David'in ağzından yaşananları öğreniyoruz. David ve Shaw terk edilmiş bir Mühendis gemisine kaçmayı başarıyorlar ve Shaw büyük zarar görmüş olan David'i tamir ediyor. Burada David'in Shaw'a olan minnettarlığını da görüyoruz.

"Daha önce böyle bir şefkat ile karşılaşmamıştım" diyerek Peter Weyland'a gönderme yapmayı da unutmuyor David. David ve Shaw ikilisi gemiyi tamir ediyor ve Mühendislerin ana gezegenine doğru yola çıkıyorlar. Ve gemi uzun bir yolculuğun ardından inanılmaz epik görüntüler eşliğinde Mühendislerin gezegenine varıyor ve ben film gelsin diye bir kez daha sabırsızlanıyorum. Yalnız sonda David'in gözleri yaşlı mıydı, yoksa bana mı öyle geldi? Acaba yolculuk sırasında Shaw'a bir şey mi oldu? Yoksa Mühendislerin silahlarını kendilerine karşı kullanmaya karar vermesinin sebebi acaba ne olabilir? Sorular... Sorular...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum