Alien: Isolation'ın Devam Oyunu Geliyor!

10. yıldönümünde güzel bir sürpriz yaptılar

Dile kolay, Alien: Isolation çıkalı 10 yıl olmuş sevgili Oyungezerler. Alien serisini en iyi yansıtan oyun olduğunu söylersek herhalde yanlış olmaz. Bu yüzden de yıllardır bir devam oyununun neden yapılmadığı sorulup dururdu. Bu soru artık olumlu bir karşılık bulmuş durumda. 

Alien: Isolation X (Twitter) hesabından paylaşılan duyuruyla devam oyunu resmiyet kazanmış oldu.

Oyunun kreatif direktörü Al Hope da aynı bizim gibi Alien: Isolation'ın çıkışının üzerinden 10 yıl geçtiğine inanmakta zorlandığını belirtiyor. Oyunu geliştirmeye başladıklarından kendilerine tek bir temel prensip benimsediklerini söylüyor: Alien markasının köklerine sadık kalıp 1979'da çıkan filmdeki atmosferi ve korkuyu yaşatabilecek orijinal bir hikayenin anlatıldığı bir oyun yapmak. Bu konuda ne kadar başarılı oldukları da ortada.

Hope, Alien: Isolation'ın 10. yıldönümünde oyun severlerden gelen çağrıya kulak verdiklerini duyurmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek devam oyununun geliştirilmekte olduğunu resmen ilan ediyor.

Oyun geliştirilme sürecinin henüz erken aşamalarındaymış. Ama duyurunun gelmesi bile insanı heyacanlandırmaya yetiyor, öyle değil mi? Bakalım kendisiyle ne zaman buluşacağız. Büyük bir merakla bekliyoruz, çok yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum