Böylesi Görülmedi - Amazon, Crucible'ı Tekrar Beta Sürecine Alıyor

Oyun beklenen ilgiyi görmedi

20 Mayıs'ta hayatımıza giren Crucible'ın pek fazla ilgi çekmediğini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Amazon, bu durumdan pek memnun kalmadığı için oyun tarihinde eşine benzerine çok az rastlanabilecek bir aksiyon almaya karar verdi. Evet, resmi çıkışını 20 Mayıs'ta yapan oyun tekrar beta sürecine giriyor.

Aslında bu hareketin sinyalleri birkaç haftadır veriliyordu. Orijinal olarak üç oyun modu ile çıkış yapan Crucible, birkaç hafta önce bu üç modun ikisini kaybetmişti. En çok oynanan mod olan Heart of the Hives'ı hayatta tutmaya çalışan Amazon, maalesef bunu da başaramamıştı. Crucible'ın eş zamanlı oyuncu sayısı Haziran ayında üç haneli sayılara gerilemişti.

Crucible'ın yönetmeni Colin Johanson, oyunun beta sürecine geçtiğini açıklayan blog yazısında bu kararlarının arkasındaki sebepleri açıkladı. Johanason, bu süreç boyunca oyunculardan gelecek geri dönüşleri değerlendireceklerini ifade ederken, geliştirme planlarına sadık kalacaklarını da açıkladı. Johansen ve ekibine bu süreç boyunca oyunculardan oluşan bir konsey de eşlik edecek. Böylece geliştirici ekip oyunculara istediklerini vermeyi umuyor.

Tabi ki bu durum Crucible'ın ortadan kalkacağı anlamına gelmiyor. Eğer oyunu seviyor ve bir süredir oynuyorsanız, korkmanızı gerektirecek bir durum yok. Crucible sizler için 7 gün, 24 saat açık kalmaya devam edecek. Öte yandan yeni oyuncuların öncelikle beta kaydı yaptırması gerekecek.

Eğer Crucible'a bir şans vermek istiyorsanız bugün Türkiye saati ile 19:00'a kadar kayıt yaptırmanızı öneriyoruz. Aksi takdirde davet almak için beklemeniz gerekecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum