Amazon Prime Ekim Ayında Fallout 76 Veriyor

Gelecek ayın listesinde yedi oyun var

Amazon Prime Gaming'in Ekim ayında vereceği oyunlar sızdı. Ünlü 'sızıntı ustası' billbil-kun'un bildirdiğine göre Prime Gaming gelecek ay yedi oyun verecek.

Bu oyunlar arasında en dikkat çekici olanlar Fallout 76, Middle-earth: Shadow of War ve Total War: Warhammer II olarak sıralanabilir. Hangileri DRM'siz, hangileri dijital mağazalar üzerinden alınabilecek, onu Prime Gaming sayfası yenilendiğinde görebileceğiz.

Buna göre Prime Gaming'in Ekim ayında vereceği oyunlar şunlar:

  •     Fallout 76
  •     Middle-earth: Shadow of War
  •     Total War: Warhammer II
  •     Glass Masquerade
  •     Loom
  •     Hero’s Hour
  •     Horace

Prime Gaming'in hala alınabilecek olan Eylül oyunlarıysa Assassin’s Creed Origins, Football Manager 2022, Middle-earth: Shadow of Mordor, The Dig, Defend the Rook, We the Revolution, Castle on the Coast ve Word of the Law: The Death Mask Collector’s Edition'dan oluşuyor.

YORUMLAR
biwaly
30 Eylül 2022 11:56

Vay anam. Zamanında Fallout 76 çok dandik ama çok da pahalı diye uzun süre almamıştım. Özellikle Fallout 1st üyeliğin yoksa oyunu normal bir şekilde oynayamamak + ona özel eşyalara sahip olmak için adeta oyunun indirimli halinden bile daha fazla para verip bu üyeliği satın almamız gerektiği için oyunu almaktan vazgeçmiştim. Ama bu son sene The Elder Scrolls Online'ı çok sevince canım öyle bir çekmişti ki 2 kere cüzdanım direkten dönmüştü. Beleş yaptıkları iyi oldu ki bunu da bekliyordum çünkü tanıdıklar "oyuncu yok" diye ağlıyorlardı.

Olmaz tabii. NPC'ler adeta duvar süsü gibi ki önceden oyunda NPC olarak sadece robot falan vardı. "Oyuncular dünyayı doldursun" saçmalığı ana fikirdi ama bunun için hiçbir özellik yoktu. Oyuncuların tek yapabildiği saçma sapan görevden göreve koşmak. Saçma sapan görevleri de terminalden falan alıyordun, böyle olunca "bana ne yav" diyordun.

Şimdi nasıl bilmiyorum ama en son 2 sene önce oyuna NPC insan eklediklerinde bunun şerefine (LEL) oyunu kısa süreliğine beleş yapmışlardı ve ben de oyunu böylece yeniden denemiştim. İnsan vardı ama yapay zeka yoktu adeta. Satıcı kadının eşyalarını önünde çalıp kendisine sattım ve bana teşekkür etti. Bir grup insan saldırıya uğradı, hiç yardım bile etmedim ama bana yardım için cidden teşekkür edip hediye vermişlerdi. Aga oyunun yapımcıları hayatında insan görmemiş adeta.

Yok sonra bir ara arkadaş tutturdu "alak oynayak" diye. Araştırdım oyunu arkadaşlarla birlikte oynayamıyorsun bile. Mesela görev yapıyorsun. Ekipteki arkadaşların sırayla o görevi yapmak zorunda. Birlikte görevi bitirme yok LEL.

Neyse artık, beleşe alırız bakarız düzelme var mı yok mu. Yoksa muhtemelen oyunu Amazon'un programı için beleş yapacaklar, orada da oyunun varlığını unuturum artık LEL. :)

yrgn
29 Eylül 2022 17:44

Fallout 76'ının nasıl verileceği tam bir muamma fakat Middle-earth: Shadow of War 'ü GoG kodu, Total War: Warhammer II'yi Epic üzerinden hesap bağlama ve kalanlarda Amazon launcher'ı üzerinden verilmesi muhtemel. Total war II baya iyi oldu Jeff reiz ateşliyor her ay ama yakındır fiyatların ayarlanması.

Parolamı Unuttum