Amazon İş Başında - Bloodborne 2 ve Sunset Overdrive 2 Listelendi!

İtalya iş başında

İş sızıntılara gelince Amazon Italy'nin haklı bir şöhreti var. Son olarak No Man's Sky'ın Xbox One çıkış tarihi, Call of Duty Remastered duyurusu gibi bilgileri erkenden veren Amazon Italy'den bu sefer hepimizi acayip heyecanlandıracak haberler geldi.

Amazon Italy'nin sayfalarında iki yeni oyun ortaya çıktı sevgili Oyungezerler, bunlardan biri Bloodborne 2, diğeri ise Sunset Overdrive 2. Her iki oyunun da geçici çıkış tarihi olarak 31 Aralık 2019 girilmiş, yani bu iki oyunun da gelecek seneyi hedeflediğini tahmin etmek mümkün. Bloodborne 2 için PS4, Sunset Overdrive 2 için ise Xbox One platformları belirtilmiş; yani bu sızıntı gerçekse Amazon Italy'nin 2019 yılının en önemli exclusive oyunlarından ikisini açıkladığını söyleyebiliriz. Haberin yayılmasının ardından Amazon Italy bu sayfaları hemen kapatıverdi ama iş işten geçti tabii ki.

Amazon Italy'deki oyunlar bu ikisiyle de sınırlı değil. Splinter Cell de listelenen oyunlar arasında. Her ne kadar Splinter Cell'i umduğumuz gibi E3 2018'de görememiş olsak da Ubisoft bu konudaki umutlarımızı tazelemişti. Oyunu E3'ten sonraki en büyük oyun fuarı olan Gamescom'da (Ağustos ayında) görürsek şaşırmayalım.

Amazon Italy sayfalarına göre LittleBigPlanet stüdyosu Media Molecule'ün geliştirdiği PS4'e özel Dreams'in çıkış tarihi 22 Şubat 2019, Switch için Dark Souls Remastered ise 31 Ağustos'ta çıkacak. Dreams'in 22 Şubat'ta çıkması pek mümkün görünmüyor çünkü bu tarih zaten çok kalabalık bir tarih: Days Gone, Metro Exodus ve Anthem gibi dev oyunların çıkacağı bir güne yeni bir oyun koyacaklarını sanmıyorum. Ama, eğer Dreams'in çıkış tarihi gerçekten de 22 Şubat olarak açıklanırsa o halde Amazon Italy'nin bu sızıntısının gerçeklik payı da bir anda artar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum