Amazon'un New World'ü Bir Kez Daha Ertelendi

Peynir gemisi yürümüyor

Amazon Game Studios dendiğinde şu an için akla hiçbir başarı gelmiyor, aksine iptal edilen ve ertelenen oyunlarla ünlü oldular artık. Büyük heveslerle piyasaya sürdükleri The Crucible büyük fiyasko oldu, oyun çıktıktan sonra tekrar betaya döndürerek bir ilke imza attılar, sonrasında oyunun tümden fişini çektiler.

Şimdilerde akıllardaki soru New World'ün de benzer bir akıbete uğrayıp uğramayacağı. Normalde 2020'nin Mayıs ayında çıkması gereken oyun Ağustos ayına ertelenmişti, sonrasında "yetişmeyecek, şunu 2021 baharı yapalım" dediler. Şimdiyse "yine olmadı, en güzeli 31 Ağustos diyelim de kimseler üzülmesin" diye açıklama yaptılar. Eğer Amazon o alıştığımız ertelemelerden birini daha yapmazsa, o ünlü fantastik DVO New World'ü nihayet yaz sonunda görebileceğiz.

Amazon ayrıca 20 Temmuz'da oyunun kapalı betaya gireceğini de söylüyor. Alpha versiyonunun testleri uzatılmış, normalde betanın da daha erken başlaması gerekiyordu.

Oyunun Steam'deki ön sipariş fiyatı 109 TL. New World için Amazon veya Steam üzerinden ön sipariş verirseniz kapalı betaya katılma şansını garanti olarak elde ediyorsunuz, ama oyunun web sayfasından kayıt olarak da şansınızı deneyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum