AMC'nin Yeni Projesi Sleeping Beauties Dizisi

King sülalesi korku işini iyi biliyor.

Stephen King yaklaşık 40 yıldır korku hikayeleriyle hepimizi germeyi başarıyor. Yazdığı hikayeler defalarca kez televizyona ve sinemaya uyarlandı. Bazıları oldukça başarılı olsa da bazıları hayal kırıklığı yarattı. Tabii bu durum Stephen King'in eserlerinin uyarlanmasını durdurabilmiş değil. AMC'nin yeni projesi de bir Stephen King eseri olan Sleeping Beauties.

Aslında Sleeping Beauties sadece Stephen King'in değil, oğlu Owen King ile birlikte ortak yazdıkları bir kitap. Zaten King ailesinden de daha azı beklenemezdi, Owen King de babasının izinden giden bir yazar. Çok uzak olmayan bir gelecekti kadınların "uyku hastalığına" yakalanıp bir kozaya girmelerini ve bu kozaların rahatsız edildiği taktirde oldukça vahşi olmasını temel alan kitapta, Eve isimli bir kadın hastalığa bağışıklık sahibi.

Diziyle ilgili konuşan Stephen King,"Sleeping Beauties'in hayata geçtiğini görmek için oldukça heyecanlıyım. Özellikle hikayenin anlatılış biçimi ve içerdiği tütm gizem ve dramanın rahat bir şekilde yansıtılabileceği bir format olduğu için çok mutluyum." diyerek oğluyla ortak yazdığı romanın televizyon uyarlamasından oldukça umutlu olduğunu belirtti. Konusu oldukça ilginç olan hikayenin dizi versiyonu nasıl olacak bekleyip göreceğiz. AMC'nin diziye yapımcı olarak Michael Sugar ve Ashley Zalta'yı atadı. Bu iki isim dışında dizinin yayın tarihi veya oyuncu kadrosu ise henüz belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum