AMD ve Nvidia, Destiny 2 ve Assassin's Creed Origins Öncesi Sürücülerini Güncelledi

Çıkacak oyunlar için şimdiden hazır olun

PC çıkışı uzun zamandır heyecanla beklenen Destiny 2 yarın, Assassin's Creed Origins ise üç gün sonra, yani 27 Ekim'de çıkıyor. Nvidia ve AMD özellikle bu iki oyun için oyun performansını daha da geliştirdiğini açıkladıkları yeni sürücülerini oyunların çıkışı öncesinde yayınladı.

Nvidia'nın en yeni 'Game Ready' 388.00 WHQL sürücüsü, özellikle de Destiny 2 ve Assassin's Creed Origins için optimize edilmiş. Ayrıca bu sürücüde GeForce GTX 1080 ekran kartlı G-Sync dizüstü bilgisayarlarında Doom, CS: GO ve Witcher 3'te takılmaya yol açan bir hata da düzeltilmiş, ama bilmiyorum aramızda böyle bir dizüstüne sahip olanlar var mı.

Nvidia'nın yayınladığı bu en yeni ekran kartı sürücünü kendi sayfasından indirerek yayınlanacak olan bu büyük oyunlara sisteminizi önceden hazırlayabilirsiniz.

AMD de Nvidia gibi kendi sürücülerini güncelledi ve önemli derecede performans artışı sağlayan bu güncelleme Destiny 2 ve Assassin's Creed Origins'e ek olarak Wolfenstein II: The New Colossus'a da etki ediyor. RX Vega 56 ile yapılan testlerde 17.10.1 ve 17.10.2 sürücüleri arasında Destiny 2 için %50'ye varan performans artışı sağlanmış (en yüksek grafik ayarlarında, 1440p çözünürlükte 52 fps'den 74 fps'ye artış söz konusu), Assassin's Creed Origins'teki performans artışı %16 (44 fps'den 51 fps'ye), Wolfenstein II'deki performans artışı ise %8 (102.8 fps'den 110.7 fps'ye) olarak kaydedilmiş.

AMD kullanıcıları da ilgili sürücüleri resmi sayfasından indirebilirler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum