American McGee, EA İçin Yeni Bir Alice Oyunu Yapmak İstiyor

Dead Space diriliyor, Alice neden dirilmesin?

American McGee, günün birinde EA'in kendisine Alice serisi için yeni bir oyun yapması için teklifle gelmesini umduğunu söylüyor. McGee'yi gaza getiren şey ise Dead Space'in remake versiyonunun duyurulmuş olması. Potansiyel IP diriltme seçenekleri arasından Dead Space'in kalkmış olması, Alice'in şansını artırmış McGee'ye göre.

"Ben (ve Alice hayranları) EA'in sıradaki korku projesinin yeni Alice oyunu olmasını dilemiş olsak da, en azından sırada ilerlemiş olduk" diyor McGee.

"Gelecekte bir gün EA yöneticileri "bize daha fazla ürün gerek!" diye bağıracaklar ve birileri "Alice?" diye cevap verecek, işte o zaman biz hazır olacağız!" diye de devam etmiş ünlü oyun tasarımcısı.

American McGee, Electronic Arts'a katıldıktan sonra 2000 yılında American McGee's Alice ile karşımıza çıkmıştı, 2011 yılında ise devam oyunu Alice: Madness Returns yayınlanmıştı.

McGee daha önce de serinin üçüncü oyunu Alice: Asylum'un taslaklarını oluşturduğunu ve oyunun Alice'in geçmişi, bugünü ve geleceğini kapsayacağını söylemişti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum