Anadolu Oteli Sadece 2,50 TL’ye Steam’deki Yerini Aldı

Rezervasyonunuz var mıydı?

Daha önce sizlere tanıttığımız ve Mert Can Doğan tarafından tek başına geliştirilen macera-gerilim oyunu Anadolu Oteli, küçük bir sürprize imza atarak resmi çıkış tarihinden dört gün önce oyuncularla buluştu.

Türkçe dil desteği de bulunan oyun sadece 2,50 liraya (şu anda %10 indirimli 2,25 TL) satışa sunuldu. Akranlarının aksine oyuncuyu sıçratarak korkutmak (jump-scare) yerine hikâye ve seçim odaklı bir yapım olmayı hedefleyen Anadolu Oteli, RPGMaker ile hazırlanmış bir yapım.

Mert Can Doğan’ın sizlere iletmemizi istediği bir mesajı da var:

Anadolu Oteli bir geliştiricinin oyun geliştirmeye attığı ilk adımdır. Bir saate yakın oynanış süresiyle yılın oyunu olmayı vaat etmemekle beraber zamanınıza değecek kadar içerik bulundurmaktadır. Fiyatı kasten düşük tutulmuştur ki mümkün olan en çok kişi erişim sağlayabilsin, yorumlarıyla düşünceleriyle bu ilk adımın sağlamlığına katkı sağlayabilsin. Oyunu oynayanların geri bildirim sağlamalarını (e-posta ve/veya Steam İncelemeleri aracılığıyla) rica ediyor, süreç boyunca destek olan herkese teşekkür ediyorum.

Anadolu Oteli’ni satın almak isterseniz Steam sayfasına buradan ulaşabilir ve Topluluk Merkezi’ne mesaj atarak yorumlarınızı yapımcıya iletebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum