Andor'un İkinci Sezonunu 2024'den Önce Beklemeyin

Mandalorian geldiği sürece sorun yok

The Mandalorian yayın hayatına başlamadan önce Star Wars dizilerini merakla bekleyeceğimi düşünmezdim. İşin animasyon tarafı Clone Wars ile epey başarılı işlere imza atsa da Disney'in yeni nesil üçlemesi çoğu hayranda ciddi yaralara yol açtı. Ancak tüm bu yaraların iyileşme süreci için Bebek Yoda'nın bir şebekliği yeterli oldu. Sonrası çorap söküğü gibi geldi ve şimdi belki de Disney dönemi Star Wars'ın en başarılı filmi olan Rogue One'ın öncesine, Andor ile birlikte göz atacağız.

İlk etaptaki planlarında epey uzun soluklu bir dizi yapmak isteyen Disney muhtemelen takvim sıkışıklığı ve/veya bütçe planlaması nedeniyle diziyi iki sezona indirdi. Hikayenin sonunu doğrudan Rogue One filmine bağlayacak olan Disney, Andor'un ilk sezonuyla yarın karşımıza çıkacak. İlk üç bölümü birden Disney+ üzerinden yayınlanacak olan Andor'un ikinci sezonu için ise biraz daha beklememiz gerekecek. Dizinin yürütücüsü Tony Gilroy, The Wrap'e verdiği röportajda Andor'un geleceğine açıklık getirdi.

"Önümde iki yıl daha var. İkinci kısmın çekimlerine Kasım ayında başlayacağız ve bilmiyorum eğer bizim eski planlarımız iki yıllıktı. Ancak ben devam edeceğim. Çekimleri Kasım-Ağustos aralığında çekeceğiz. Sonrasında düzenleme işlemi yaklaşık bir yıl sürecek." diyen Gilroy, Andor'un ikinci sezonunun en erken 2024 yılında yayınlanacağını belirtti. Başrolünde Diego Luna'nın yer aldığı diziyle birlikte Star Wars Evreni'nin biraz daha arkaplanına göz atma şansına erişeceğiz. Şu ana kadar diziden gördüğümüz her detay epey farklı bir Star Wars hikayesine doğru ilerlediğimizi işaret ediyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum