Oyun Dünyası Bu Dolandırıcıyı Konuşuyor!

Angel "zilianOP" Hamilton 20,000 Dolar bağış toplamıştı…

Angel "zilianOP" Hamilton’ı Twitch.tv’de yaptığı canlı yayınlardan tanıyor olabilirsiniz. Kendisinin bir başka özelliği ise tekerlekli sandalyeye mahkum olduğu yalanını söyleyip oyunculardan 20.000 Dolar civarında bağış toplamış olması.

Yaşanan talihsiz olaya kadar zilianOP için her şeyin çok iyi gittiğini söylememiz gerek. Oyuncular tarafından sevilen ve Twitch.tv’deki yayınları ilgiyle takip edilenHamilton, engelli olmasının hayatı onun için zorlaştırdığını belirtip yardım kampanyası düzenlemiş ve bundan 20.000 Dolar elde etmişti. Ancak yaptığı son yayında ayağa kalkan oyuncu herkesi şaşırttı, kız arkadaşı olayı fark edip kameranın yönünü değiştirmeye çalışsa da iş işten geçmişti. Twitch.tv gelen şikayetler üzerine hemen harekete geçti ve Angel "zilianOP" Hamilton ve kız arkadaşının hesabını kapatarak kanala abone olan ve para ödeyenlerin mağduriyetinin giderileceğini belirtti.

Olayın ardından açılan www.diablowned.com sitesi ise Hamilton’ın yalanını çeşitli fotoğraf ve dokümanlarla ortaya koyarak oyuncunun insanları nasıl kandırdığını gösteriyor. zilianOP'nin ayağa kalktığının görüldüğü videoya da biraz aşağıdan göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum