Anno 1800 Bir Yıllığına Epic Games Store’a Özel Oldu

Ubisoft yeni ortağından memnun

Ubisoft strateji sevenlerin merakla beklediği Anno 1800’ün çıkışına sayılı günler kala oyunun bir yıllığına Epic Games Store’a özel olacağını ama isteyenlerin oyun çıkana kadar Steam’denön sipariş vermeye devam edebileceğini açıkladı.

Bildiğiniz gibi Metro: Exodus’un çıkmasına kısa bir süre kala aynı şeyi Deep Silver da yapmış ve oyuncuların büyük tepkisine yol açmıştı. Ubisoft farklı bir yöntem izleyerek ön siparişi toptan kapatmamayı tercih etti. Böylece oyunun çıkış tarihi olan 16 Nisan’a kadar Anno 1800’ü Steam üzerinden satın alanlar oyunu bu platform üstünden oynayabilecekler.

Ubisoft, oyuna Steam üstünden sahip olanların güncellemelerden faydalanabileceğini, çok oyunculu modları kullanabileceğini ve DLC’leri satın alabileceklerini de özellikle belirtti.

> Ubisoft’un E3 2019 Sunumu 10 Haziran’da Gerçekleştirilecek
> Ubisoft Epic Store’la Olan Partnerliğini Uzattı

Ubisoft’un bu hamlesi stüdyonun gelecekteki oyunlarının da Epic Games Store’a özel olacağının bir işareti olarak yorumlandı. O takdirde Beyond Good & Evil 2, AC 3: Remastered ve Skull and Bones gibi oyunlar da Steam’i es geçecek demektir. Ubisoft yetkililerinin geçtiğimiz GDC 2019’da Epic Games Store’dan memnun olduklarını ve anlaşmalarını devam ettireceklerini açıkladıktan sonra bu pek de şaşırtıcı sayılmaz.

Anno 1800, 16 Nisan’dan sonra bir yıl boyunca Epic Games Store’un yanı sıra Uplay üstünden de satılacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum