Anno Serisinin İlk 4 Oyunu Anno History Collection Olarak Geri Dönüyor

Strateji severlerin yüzü gülecek gibi

Bu yıl belki büyük yapımlar ve oyun etkinlikleri için pek de iyi bir yıl olmuyor, erteleme veya iptal haberleri peş peşe geliyor, ama en azından strateji oyunları için daha olumlu bir tablo söz konusu diyebiliriz. Özellikle taktik strateji türünde XCOM Chimera Squad ve Gears Tactics gibi yeni oyunların geldiğini gördük, bir yandan da Command & Conquer Remastered gibi oyunları beklemekteyiz.

İşte bu listeye güzel bir yeniden yapım daha dahil oluyor. Ubisoft’un bir basın bülteni ile duyurduğu üzere, Anno serisinin ilk 4 oyunu yenilenmiş yüzleriyle, Anno History Collection olarak oyun severlerin beğenisine sunulmaya hazırlanıyor:

Geçtiğimiz yıl Anno 1800 ile seriye güzel bir geri dönüş yapmıştık. Şimdi de ilk 4 oyun, 4K çözünürlüğü destekleyen grafikleriyle, güncellenmiş ve optimize edilmiş halleriyle yeniden geliyorlar.

Anno History Collection paketinde; Anno 1602, Anno 1503, Anno 1701 ve Anno 1404 ile bu oyunların ek paketleri yer alıyor. Önceki oyunlardan kayıt dosyalarınızı yeni oyunlarda kullanabileceğiniz belirtilirken, oyun müzikleri ve duvar kağıtları gibi bonus içerikler de sunulacağı ekleniyor.

Anno History Collection, 25 Haziran’da oyun severlerle buluşacak. Dilerseniz, Ubisoft’un ilgili sayfasında ön siparişe de sunulmuş durumda. Strateji severler için önümüzdeki ay da güzel geçecek gibi, ne dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum