Ant-Man and The Wasp Aksiyon Dolu Yeni Fragmanıyla Karşımıza Çıkıyor

Bu fragman ilkinden daha başarılı olmamış mı?

Ant-Man and The Wasp'ın yeni posteri paylaşmamızdan birkaç saat sonra filmin yeni fragmanı ortaya çıktı. Pek çok ipucunun yer aldığı tanıtım özellikle aksiyonun dozunun artırılmış olmasıyla dikkat çekiyor.

İzleyiciler olarak henüz Avengers Infinity War'un heyecanını üstümüzden atamadık. Bu durumun farkında olan Marvel da boş durmadı, hemen Ant-Man and The Wasp'ın yeni fragmanıyla karşımıza çıktı. Avengers 4'e kadar neler olacağını merak ederken, Captain America Civil War'dan sonra geçecek bu yapımda yeni ipuçları bulmaya çalışacağız. Umudumuz film sonu sahnelerinde gizli fakat Marvel'ın ne yapacağı belli olmaz elbette.

Aslına bakarsanız Ant-Man and the Wasp'a dair bildiklerimiz oldukça az. Avengers Infinity War'dan önce geçen filmde Ghost ile tanışacağız. İkinci filmin kötüsü o olacak. Bunun yanında Hope sonunda Wasp kostümüne kavuşacak. Annesi Janet van Dyne’ı bulmak için çabalayacak. Scott Lang ise Captain America Civil War'dan ötürü başını belaya sokmuş olacak. Bu durum ekipteki herkese yansıyacak.

Yaz aylarında seyredeceğimiz filmin başrollerini Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas ve Michelle Pfeiffer gibi yıldızlar paylaşıyor. Judy Greer, Michael Peña ve Laurence Fishburne de onlara eşlik ediyor. 6 Temmuz'da vizyona girecek filmin fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum