Anthem’de Season Pass Olmayacak

Sadece oyuna para vereceksiniz diyorlar...

Anthem, önümüzdeki yılın merakla beklenen oyunlarından birisi. Çıkışına 2 ay kadar bir süre kalmış durumda ve oyun hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Gelen son haber, aslında daha önce paylaşılan bir bilginin teyit edilmesi olarak değerlendirilebilir.

E3'te de oyunda bir "sezonluk paket" bulunmayacağı açıklanmıştı. Son açıklama ile birlikte EA ve BioWare'in bu konudaki kararlarında bir değişiklik söz konusu olmadığı teyit edilmiş oldu.

Oyuncular sadece oyunu satın alırken bir ödeme yapacaklar ve oyunun çıkışının ardından gelecek içeriklere de sahip olabilecekler. Bunu oyuna ek içerik gelmeyecek şeklinde yorumlamak için bir gerekçe de yok üstelik. Zira, oyuna hikâyeyi geliştirecek ek paketler geleceği de paylaşılan bilgiler arasındaydı. Ayrıca, Bioware'in Anthem'e dönemsel içerikler de eklemeyi planladığı biliniyor, bu konuda Fortnite'tan esinlenilmiş. Dolayısıyla, oyun için yeterince ek içerik gelmesi beklenebilir.

Özellikle ücretli ek paketlerin neredeyse bir standart haline gelmeye başladığı bir dönemde böyle bir karar almaları oyuncular adına olumlu bir gelişme. Umarım oyun da oyuncuların yüzünü güldürecek ve BioWare'den beklenen kalitede bir oyun olur.

Anthem, 22 Şubat 2019'da PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak. Origin Access Premier üyeliği bulunan oyuncular bir hafta öncesinden oyuna erişim sağlayabilecekler. Nasıl bir oyun deneyimi sunacağını biz de merakla bekliyoruz. Takipteyiz.

Oyunu, Türk Telekom faturanıza 12 ay taksit ile, Playstore'dan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum