Anthem’deki Kayıt Dosyaları Yeni Xbox ve PS5'e Aktarılabilecek

Bu gibi durumlarda "Tavşan dağda, suyu ocakta" der büyüklerimiz :)

Anthem kendisini henüz PS4 ve Xbox One'da göstermemişken, yeni nesil konsollara çıkıp çıkmayacağı konuşulmaya başlanmış durumda.

Anthem, "oyun servisi" kategorisinde bir yapım olduğu için ne kadar süreyle destekleneceği önemli bir detay oyuncular gözünden bakıldığında. BioWare'in oyunu 10 sene boyunca destekleyeceği söylense de, oyunseverler Anthem'in sonraki konsol nesline de gelip gelmeyeceğini merak ediyorlar.

Yeni nesil konsollar için bir versiyonunun geliştirilmekte olduğuna dair resmi bir açıklama yok. Ancak, BioWare'in online servislerden sorumlu ismi Chad Robertson, twitter üzerinden gelen bir soruyu yanıtlarken bu yönde bir işaret vermiş. Oyun kayıt dosyalarının genel olarak bir sonraki nesle taşındığını belirterek oyuncular konsollarını yenilediklerinde Anthem'deki kayıtları ile ilgili bir endişe duymalarına gerek olmadığını söylemiş. Buradan çıkartılan sonuç da oyunun sonraki konsol nesli ile de uyumlu olacağı yönünde.

Anthem, 22 Şubat'ta oyunseverlerle buluşacak, Origin Access Premiere üyeleri ise bir hafta önceden oyuna erişebilecekler. EA ve BioWare'in beklentilerini karşılayıp ilk ay sonunda 5 milyon satış rakamını aşabilecek, 6 milyona yelken açabilecek mi bakalım :) Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum