Anthem Gelecekteki Dragon Age ve Mass Effect'leri Etkilemeyecek

Ne Anthem'miş arkadaş

BioWare bu hafta Anthem hakkında ardı ardına açıklamalar yaptı, yeni haberler verdi. Bir yandan Anthem'in BioWare'in geçmiş dönem RYO'larının evrimleşmiş hali olduğunu söylerken, bir yandan Anthem'in tek kişilik hikaye kısmına da çok güvendiğini belirtti. Ancak Anthem'in gerçek anlamda o alıştığımız ve sevdiğimiz tek kişilik BioWare oyunlarının çok dışında bir deneyim sunacağı da bir gerçek.

Hal böyle olunca da oyuncuların kafalarındaki soru işaretlerini kaldırmak için ekstradan efor harcıyor BioWare. Bu isimlerden biri de stüdyonun genel müdürü Casey Hudson. Hudson, Anthem'in stüdyonun gelecekteki oyunlarını etkilemeyeceğini bir kez daha söyledi.

"Ortada tuhaf bir söylenti var, sanki gelecekteki oyunlarımız Anthem'den etkilenecekmiş gibi. Elbette bir Dragon Age oyunu geliştirdiğimizde bunu sıfırdan, bir Dragon Age oyununun olması gerektiği gibi geliştireceğiz. Aynısı Mass Effect için de geçerli. Anthem diğer IP'lerimizden pek çok yönden ayrılan, tamamen kendine has bir oyun. Ama elbette oyun tasarımı konusunda öğrendiklerimizi de ileriye taşıyacağız, çünkü bu sürekli olarak yaşanan bir evrim."

Hudson geçtiğimiz ay BioWare'in yeni bir Dragon Age ve Mass Effect üzerinde çalıştığını doğrulamıştı. Hudson henüz detay vermedi ama heyecanımızı bastıracak şöyle bir durum var, o da her şeyden önce Anthem'in çıkışını beklememiz gerektiği. Bunun ardından da bir süre Anthem'in yeni içeriklerle destekleneceğini ve o esnada da diğer oyunlar üzerindeki çalışmaların yavaş biçimde süreceğini düşünüyorum. Yani 2020'den önce yeni bir Dragon Age veya Mass Effect'le karşılaşmak büyük sürpriz olur.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum