Anthem’in Harita Boyutunu Bir Hayran Çalışmasıyla Görmüş Olduk

Anthem'in haritası ne kadar büyük olacak?

Anthem'in merakla beklenen özelliklerinden birisi de nadir ekipmanları bulmak için açık dünyayı özgürce keşfetmek. İşte o özgürce keşfedilecek haritanın boyutu da merak konusu, fakat bugüne kadar BioWare'den haritanın büyüklüğü ile ilgili bir açıklama gelmiş değil.

Lakin azimli bir reddit kullanıcısı, bu konuda elinden geleni ardına koymamış, bugüne kadar yayınlanan videolardaki bilgileri biraraya getirerek oyun haritası ile ilgili bir çalışma ortaya koymuş. Resmi bir açıklama yapılmadığı için bu haritanın gerçek haritayla ne kadar örtüştüğünü söylemek mümkün değil, sonuçta daha büyük veya daha küçük bir harita ile karşı karşıya kalabiliriz. Ama halihazırdaki tek bilgi de bu olduğu için dikkat çekiyor ister istemez.

Çalışma, DaanLyb rumuzlu reddit kullaınıcısı tarafından oluşturulmuş. Haritanın keşfedilebilir kısımlarının ne kadarlık bir bölüme tekabül ettiği tam olarak bilinmese de, giyilen zırhlarla (Javelin) elde edilen uçuş yetenekleri göz önünde bulundurulduğunda önemli ölçüde hareket serbestliği sağlandığı söylenebilir. Dolayısıyla, haritanın büyük oranda keşfedilebilir olması bekleniyor.

Pek yakında oyunu test etme imkanına kavuşacak oyunseverler. Anthem'in demosu oyuna ön sipariş veren oyuncular için 25 Ocak, diğer tüm oyuncular için ise 1 Şubat'ta erişime açılacak. Bakalım demoda neler göreceğiz. Takipteyiz.

Oyunu, Türk Telekom faturanıza 12 ay taksit ile, Playstore'dan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum