Apex Legends'a Çapraz Platform Desteği Gelecek Mi?

Yapımcılar bunun önemli olduğuna inanıyor

Apex Legends'ın çıkış yaptığı günden beri oyuncuların talep ettiği özelliklerden biri çapraz platform desteği. Uzun süredir "yapım aşamasında" olduğu iddia edilen bu destek hakkında Respawn yapımcılarından yeni açıklamalar geldi. Görünüşe göre geliştirici ekip bu desteğin gerçekten önemli olduğuna inanıyor.

Game Informer'a konuşan yönetici Dusty Welch ve oyunun yönetmeni Chad Grenier, Apex Legends ve çapraz platform desteği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Oyuncuların bu sistemi uzun süredir talep ettiklerini vurgulayan ikili, yapımcı ekibin de çapraz platform desteğine önem verdiğinin altını çizdi.

Welch, yaptığı konuşmada bu desteğin sadece Apex Legends için değil, endüstri için önemli hale geldiğini belirtmiş. Oyunun yönetmeni Chad Grenier ile sık sık Apex Legends oynadıklarını ifade eden Welch, ikilinin farklı platformlardan birbirleri ile oyun oynamak istediğini de sözlerine eklemiş.

Pek çok oyuncu uzun zamandır Apex Legends'dan çok daha fazlasını bekliyor. Oyuncuların taleplerini yerine getirmekte oldukça yavaş kalan Respawn, geçtiğimiz günlerde yine sık sık ifade edilen Duo modunu sonunda oyuna ekleme kararı almıştı. Bakalım çapraz platform desteğinin gelmesi ne kadar sürecek?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum