Apex Legends'a 'En Çok İstenen Özelliklerden Biri' Geliyor

Acaba nedir, nedir?

Respawn Entertainment'ın battle royale oyunu Apex Legends büyük bir başarıyla çıkış yapmış ama sonrasında ivmesini ciddi olarak kaybetmişti. Yine de Temmuz ayı başında başlayan ikinci sezon oyuncuları yeniden ateşlemeyi başardı, oyuna Wattson isminde yeni bir karakter katıldı, Battle Pass geliştirildi.

EA'in mali yıl toplantısındaysa oyunun geleceğine dair ilginç bir bilgi paylaşıldı, o da oyuna önümüzdeki birkaç hafta içerisinde "oyuncular tarafından en çok istenen özelliklerden birinin ekleneceği" şeklindeydi.

Electronic Arts, bu özelliğin ne olduğunu söylemiyor. Raporda sadece "önümüzdeki haftalarda gelecek olan etkinlik hem yeni içerik ekleyecek, hem de Apex'in ilk gününden beri en çok talep edilen özelliklerden birini sunacak" ibaresi var. Raporda ayrıca Season 2 sırasında daha da fazla güncelleme ve oyun içi etkinlik olacağı, Season 3 üzerindeki çalışmaların da devam ettiği vurgulanmış.


"En çok istenen özellik" deyince akla gelen ilk şey açıkçası Titanlar oluyor. Sonuçta Titanfall'u temel alan bir battle royale oyununda oyuncular Titanları da görmek istiyordu ve özellikle de oyunun ilk günlerinde en çok konuşulan konulardan birisi buydu. Ancak bu konuda Respawn'dan daha önce gelen açıklamalar olumsuz yöndeydi, oyunun geliştirilmesi sırasında prototip olarak bunların denendiğini ve uygun görülmedikleri söyleniyordu. Hatta Respawn yapımcılarından Drew McCoy verdiği bir röportajda "Şimdilik Titan gibi bir planımız yok. Artık bu konuyu düşünmüyoruz" demişti. Acaba sürpriz olsun diye mi böyle bir açıklama yaptılar, yoksa fikir değiştirip bir şekilde Titanları oyuna uydurmayı başardılar mı bunu bilmiyoruz.

> Respawn, Apex Legends'ın Konsollarda Klavye ve Fareyle Oynanmasını Engelleyecek

İkinci bir ihtimal ise oyuna solo mod eklenmesi olabilir. Apex Legends'ta üç kişilik takımlar halinde mücadele ediliyor ancak diğer battle royale oyunlarında mevcut olan solo oyunu isteyen oyuncuların da sayısı hiç az değil. Ancak bu tür bir değişiklik oyunun yapısını nasıl etkiler, o da ayrı bir soru işareti.

Bu ikisinin dışında sizin aklınıza gelen ve 'çok istenen' bir özellik var mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum