Apex Legends'a Titan'lar Mı Geliyor?

İddialar güçlü

Ayakta kalan son battle royale oyunlardan olan Apex Legends'ın, Respawn'ın bir diğer hakkı yenen yapımı Titanfall evreni ile ilintili olduğunu biliyoruz. Öyle ki oyun içerisindeki silahların büyük bir kısmı direkt olarak bu evrenden alınmış durumda. Fakat Titanfall'u benzersiz kılan Titan mekanikleri, Apex Legends'a eklenebilir mi?

Görünüşe göre bu sorunun cevabi: Evet. Apex Legends veri madencisi olan Biast12, yeni efsanenin detaylarını keşfetmeyi başardı. Henüz hangi sezonda ya da nasıl geleceğini bilmediğimiz karakterimiz olan "Blisk" ultisi ile birlikte bir titan çağırabilecek. Fakat Titanfall'un aksine bu Titan'a binilmeyecek.

Biast12'nin şuradan ulaşabileceğiniz videosunda Titan'ın sadece bir noktaya inerek bu noktayı koruduğunu görebiliyoruz. Bu özelliği ile Overwatch'taki Ash ve Bob ikilisine benzeyen ultinin yanında, Blisk'in Titanfall evreninden çıkan yeni özellikleri de mevcut. Pilot Kit isimli pasifi sayesinde duvarlarda da yürüyebilen Blisk, karakterlere aynı çember gibi zarar verebilecek bir bomba da fırlatabiliyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum