Apex Legends’ın Sevgililer Günü Etkinliği Başlıyor

Çatışmayı seven aşıklar için duo modu geri dönüyor

Aşkın ve sevginin her yanımızı sardığı Sevgililer Günü’ne geri sayım başladı. Respawn Entertainment, bu durumu fırsat bilerek sevgilileri ile “insan avına” çıkmak isteyen çiftleri Apex Legends semalarına bekliyor. Yapımcı ekip geçtiğimiz sene yayınlanan ve kısa sürede rafa kaldırılan duo modunu tekrar oyuna eklemeye hazırlanıyor.

2019’un Kasım ayında ilk kez oyuna eklenen bu oyun modunda sadece iki kişiden oluşan takımlar savaşıyordu. Etkinlik iki hafta sürmüş ve daha sonra rafa kaldırılmıştı. Fakat bu kez duo modunun süresi çok daha kısa olacak. Çiftler bu modu bir hafta boyunca oynayabilecek. Yine de Respawn, duo modunu tercih edenlere ufak sürprizler hazırlamış.

Örneğin oyuna giren herkes ilk önce Sevgililer Günü 2020 rozeti kazanacak. Nessie ve Pathfinder silah kozmetikleri oyuna eklenecek ve herkese Double Up tecrübe puanı bonusu verilecek. Bu bonus sayesinde günde 20.000 XP’ye kadar iki kat tecrübe puanı kazanabileceksiniz.

Longbow DMR’a da Through the Heart adında Sevgililer Günü temalı bir kozmetik geliyor. Geçtiğimiz sene kaçırdıysanız bu sene satın alabilmeniz adına Sevgililer Günü bayrakları da Apex Store üzerinde indirime girmiş durumda.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum