Apex Legends'ın Yeni Karakteri Vantage Ortaya Çıktı

Keskin nişancı dediğin..

Geçtiğimiz aylarda Apex Legends'ın devasa sızıntısının ardından gelecek sezonlarda karşımıza çıkacak pek çok karakterin ismini ve yeteneklerini öğrenme fırsatımız olmuştu. Vantage da bu karakterlerden biriydi. Fakat bu sızıntılara rağmen karaktere olan heyecan kaybedilmemiş gibi görünüyor.

Apex Legends'ın ilk resmi keskin nişancı karakteri olacak Vantage, bu sıfatını da yetenek ağacına yansıtacak. Pasif yeteneği ile herhangi bir dürbünden baktığı anda rakiplerinin mesafelerini, kalkan seviyelerini ve canlarını görebilecek Vantage. Bu yetenek sadece Vantage'a özel olduğu için takım üyeleriniz bu verileri göremeyecek.

Taktik yeteneği ile ise hızlı pozisyon değiştirebilecek Vantage. Echo isimli "minik kanatlı dostunuzu" istediğiniz noktaya göndererek yanına uçma şansına sahipsiniz. Bu esnada rakiplerin Echo'yu vuramadığını belirtelim. Yine de ufak dostumuzu takip edebilecek ve indiğiniz noktada size saldırabilecekler.

Vantage'ın ultisi ise tam bir keskin nişancı olmasını sağlıyor. Silahını çeken karakterimiz, keskin nişancı tüfeği ile vurduğu her rakibi işaretliyor. İşaretlenen rakipler takım arkadaşlarınız tarafından görünür olduğu gibi, daha fazla hasar alır hale geliyorlar.

Apex Legends'ın yeni sezonu 9 Ağustos itibariyle başlıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum