Apex Legends'ın Yeni Sezonundan İlk Bilgiler Paylaşıldı

2. sezon daha fazla içerik vadediyor.

Respawn, battle royale türüne yeni bir soluk getiren Apex Legends oyununun 2. sezonunun detaylarını paylaştı. “Daha fazla içerik” sözü veren yapımcı firma, season pass’te de büyük bir değişikliğe gidecek.

Fakat önce hem ilk sezonun bitişini hem de yeni sezonun başlangıcını müjdeleyen Legendary Hunt etkinliğinden bahsedelim. Önümüzdeki hafta başlayacak etkinlikte yukarıdaki Wraith ve R-301 kozmetiğini ve aşağıdaki Bloodhound kostümünü kazanabileceksiniz.


Gelelim hepimizin merakla beklediği ikinci sezon battle pass içeriklerine. Bildiğiniz üzere ilk sezon oyuncular tarafından yetersiz bulunmuş ve çokça eleştirilmişti. Bu sebeple Respawn ikinci sezonda bu içeriklerin tamamını değiştiriyor. 25 level’da bir efsanevi eşya kazanacağınız battle pass’in içerisindeki ses efektlerinin sayısı da azaltılmış. Respawn, daha önce Reddit üzerinde ortaya atılan bir fikri hayata geçirerek bu efektlerin yerine crafting material koyacak. Bu sayede oyuncular 100. seviyeye ulaştıklarında istedikleri efsanevi eşyayı satın alabilecek.

Battle pass’in son seviyesine ulaşmak da artık çok daha kolay. Günlük ve Haftalık görevler, oyuncuların çok daha çabuk 100. seviyeyi görmesine olanak sağlayacak. Bu görevlerin oyunu “daha heyecanlı” hale getireceğini belirten Respawn, daha fazla detayı EA Play etkinliğinde açıklayacak.

EA Play etkinliği ise 8 Haziran’da EA’in Twitch kanalından canlı yayınlanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum